LASTENLEIRIT

Seuraava lastenleirimme on koulujen talvilomalla 22.-25.2. 2018


Ilmoittaudu pe 16.2. mennessä alla olevalla esitietolomakkeella. Leiri on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille lapsille. Lisätietoja antaa nuorisotyöntekijä Mari Halkola p. 045 231 7997,  nuorisotyontekija@salonhelluntaisrk.fi. 

 

Leirille tarvitset mukaan lakanat tai makuupussin, lämpimät ja mielellään sateenpitävät ulkoiluvaatteet, kahdet ulkokengät (huomaa märät kelit), villasukat tai sisätossut, hygieniatarvikkeet, mahdolliset lääkkeet, pyyhe ja halutessasi uikkarit, taskulamppu, Raamattu, muistiinpanovälineet ja mahdollisesti muutama euro kanttiinirahaa. 


Viime vuosina kelit ovat olleet hyvin märät, joten vanhemmat huomioikaa erityisesti asialliset ulkovaatteet/kengät ja myös ulkovaatteiden vaihtomahdollisuus!!


Leirimaksu 30€/lapsi suoritetaan viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä tilille FI74 2071 1800 0763 56. Saajaksi merkitään Salon Helluntaiherätys ry/nuorisojaosto ja viitteeksi merkitään leirimaksu/lapsen nimi.


Ota valokuva suoritetusta maksusta tietokoneen näytöltä tai tulosta kuitti. Lähetä kuva maksusta osoitteeseen nuorisotyontekija@salonhelluntaisrk.fi tai tuo kuitti mukanasi lähtöpäivänä ja anna ohjaajille. Ilmoittautuminen leirille ja esitietolomake

Hyvät lapsen huoltajat, täyttäkää esitietolomake huolellisesti ja lähettäkää se viimeistään pe 16.2.2018 painamalla lomakkeen lopussa olevaa lähetä-painiketta. Esitietolomake on osa lapsityötoiminnan turvallisuutta. Tiedot ovat luottamuksellisia, lomakkeet lukevat vain seurakunnan lapsityön johtaja ja lapsenne kanssa työskentelevät lapsityön toimijat.