JUMALANPALVELUS

Klo 11 alkava sunnuntaijumalanpalvelus kokoaa eri-ikäisiä yhteen ylistämään ja kiittämään Jumalaa, rukoilemaan ja kuuntelemaan saarnaa. Jumalanpalvelukset, kuten muukin toimintamme, ovat avoimia ja niihin ovat tervetulleita myös muut kuin seurakunnan jäsenet. 


Jumalanpalveluksissa palvelee erilaisia musiikkiryhmiä ja saatamme kuulla henkilökohtaisia puheenvuoroja. Rukouspalveluun ja henkilökohtaisiin keskusteluihin on aina mahdollisuus. Parvella on tulkkaus englanniksi ja muitakin kieliä kannattaa kysellä. 


Voit tulla koko perheen voimin, sillä klo 11.30 alkaa pyhäkoulu perheen pienimmille ja kouluikäisille. Pyhäkoulu sisältää raamatunkertomuksen, rukouksen, laulua, askartelua ja muuta mukavaa, vaikkapa leipomista. Alle kouluikäisten huoltajia toivotaan mukaan pyhäkouluun.


Jumalanpalveluksen jälkeen voit jäädä hetkeksi herkuttelemaan sivusalin yhteyskahvioon. Kahviosta saat pikkurahalla kotitekoisia leivonnaisia sekä kahvia, teetä ja mehua.


Perhejumalanpalvelus on tunnin mittainen jumalanpalvelus, jossa lapset otetaan erityisellä tavalla huomioon. Näitä tilaisuuksia järjestetään joitain kertoja vuodessa.