SANA SINULLE

Voit myös katsella Sana Sinulle kanavaa Youtubessa

Peili

12.03.2023

Korintti oli kuuluisa kuvastimistaan eli peileistään. Korintin arkeologisissa museoissa on nähtävän runsaasti kuvastimia. Paavali viipyi Korintissa 18 kuukautta. Sinä aikana hän opetti ahkerasti Jumalan sanaa ja perusti kaupunkiin seurakunnan.

Olimme puolisoni kanssa lähetystyössä Pohjois-Makedoniassa lähes kuusi vuotta. Vierailimme usein vuoristokylissä. Kävimme ihmisten kodeissa ja annoimme helle lahjaksi makedoniankielisen Uuden testamentin. Vuoristot ovat kauniita. Niiden huipuilla on valkoista lunta ja rinteillä leviää punaruskea, mattomainen tammivyöhyke. Kasvusto muuttuu...

Siunaus

03.02.2023

Siunaus- sana sisältää hyvin paljon. Siunaus on korvaamaton hengellisessä elämässä. Siunaus tarkoittaa "menestyksen toivotusta". On oikein aloittaa jokainen päivä toivottamalla menestystä lähimmäiselle. Menestyksen toivotus merkitsee siunauksen toivottamista lähimmäiselle.

Ihmisillä on kaikenlaisia pyyntöjä, toivomuksia ja rukouksia. Toivomus hyvästä elämästä ja menestyksestä ovat lähelle monien ajatuksia. Maailman suurissa uskonnoissa anotaan ja pyydetään jumalilta.