SANA SINULLE

Voit myös katsella Sana Sinulle kanavaa Youtubessa

Olimme vuosina 1992 – 1995 lähetystyössä Papua-Uudessa-Guineassa. Asuimme saaren sisäosassa, Morobe- provinssissa, Bulolo nimisessä asuintaajamassa. Lähin suurempi kaupunki on satamakaupunki Lae. Työkautemme alussa oli hankittava kaikenlaista tavaraa kotitalouteen. Puolisoni, Tellervo laittoi ostoslapun matkaamme, kun lähdimme poikien kanssa kohti...

Top 10

26.01.2024

Afrikassa luetaan paljon Raamattua. Afrikassa asuu lähes 1,5 miljardia asukasta eli 15 % koko maailman väestöstä. Protestanttisia kristittyjä Afrikassa on noin 48 % asukkaista eli yli 700 miljoonaa. Heidän määränsä kasvaa runsaat 3 % vuodessa.

Tapaninpäivänä, aamulla aikaisin kuulin radion uutisista, että joulun paluuliikenne maanteillä on alkanut. Nopeasti joulun pyhät ohitetaan. Tapanina liikenne voimistuu ja ihmiset palaavat joulun vietosta pitkien matkojenkin päästä. Siirtyminen arkeen alkaa.

"Ja paimenet palasivat kiittäen ja ylistäen Jumalaa kaikesta, minkä olivat kuulleet ja nähneet, sen mukaan kuin heille oli puhuttu"

Seimi

23.12.2023

"Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että Marian synnyttämisen aika tuli, ja hän synnytti pojan, esikoisensa, ja kapaloi hänet ja pani hänet seimeen, koska heillä ei ollut sijaa majatalossa".

Luin pyhäkoulussa kertomuksen pienestä pojasta. Hän oli ahkera pyhäkoulussa kävijä. Pyhäkoulussa oli opetettu, että joulu on Jeesuksen syntymän muistojuhla. Jouluaattona poika avasi yhdessä isän, äidin ja perheen muiden lasten kanssa joululahjat. Joulukuusen alle oli kerätty runsaasti erikokoisia lahjoja.