SANA SINULLE

Voit myös katsella Sana Sinulle kanavaa Youtubessa

Jumala puhuu monella erilaisella tavalla. Yksi Jumalan tapa puhua on unien kautta. Raamatussa on useita henkilöitä, joille Jumala puhui unessa. Uudessa testamentissa Jumala puhui Joosefille, Jeesuksen kasvatusisälle unen kaiutta. Unen johdosta Joosef otti lapsen ja hänen äitinsä ja lähti pakolaiseksi Egyptiin. Hän tuli myös takaisin Egyptistä unen...

Jumala puhuu monella erilaisella tavalla ihmiselle. Jumalan sana, Raamattu on tärkein kanava, jolla Jumala lähestyy meitä. Hänen puheensa kuulemme myös julistetussa sanassa.

Jumala puhuu monella erilaisella tavalla. Tärkein Jumalan tapa puhua ihmisille on kirjoitettu Jumalan sana eli Raamattu. Jumala puhuu myös puhutun sanan kautta.

Lapintiiran muuttomatka on maailman pisimpiä. Sen muuttomatka ei pysähdy päiväntasaajan lähelle vaan jatkuu Etelänapamantereelle saakka. Suomessa rengastettu lapintiira on löytynyt jopa Australiasta.

Majakan valo

19.07.2022

Varusmiesaikanani katsoin Örön vartiolinnakkeen tornista 600 tuntia merialuetta, jonka keskipisteenä oli Bengtskärin majakka. Bengtskärin majakka on Pohjoismaiden korkein majakka. Se kohoaa 52 metriä merenpinnan yläpuolelle. Majakka valmistui vuonna 1906. Rakentamiseen tuotiin Hangosta 488 888 tiiltä.

Psalmi 23 on yksi Vanhan testamentin tunnetuimpia ja rakastetuimpia kohtia. Psalmin kirjoittaja, David ilmaisee tässä psalmissa suhteensa Jumalaan. Jumala on hänen paimenensa. David kirjoittaa omista kokemuksistaan. Jumala ei hylkää eikä jätä omiaan. Hän ei unohda.

Seurakuntamme toimintakeskus sijaitsee Salon kaupungin keskustassa, Kylmälähteenpuiston vieressä. Kesäisin puistossa kukkivat kauniit kasvit. Puistossa on 67 eri kasvilajia. Kukkien tuoksu valtaa puiston. Linnut laulavat päivällä ja yöllä. Hyönteisten ääni värisee ilmassa.

Hengen yhteys

29.04.2022

Efesolaiskirjeen neljännen luvun alussa Paavali kehottaa seurakuntalaisia elämään heidän kutsumuksensa arvon mukaisesti. Kristityn kasvu tulisi tapahtua "kaikessa nöyryydessä ja hiljaisuudessa ja pitkämielisyydessä kärsien toinen toistanne rakkaudessa ja pyrkien säilyttämään hengen yhteyden rauha yhdyssiteellä".