LÄHETYSTYÖ


Seurakuntamme on tehnyt lähetystyötä perustamisestaan saakka.  Ensimmäinen, oma lähetti Sakari Aho lähti vuonna 1951 Intiaan. Muina kohdemaina ovat olleet muun muassa Etiopia, Tansania ja Bolivia.

Painopistealueemme oli koko 1990-luvun Venäjän Karjala. Tämän jälkeen lähetystyötä on tehty Venäjän Siperiaan, Keski-Aasiaan ja Itä-Euroopan maihin. 

Seurakunnallamme on kaksi lähetystyöntekijää.  Mikko Haakana toimii Ranskassa. Hän on seurakunnan pastori ja puolet ajasta hän julistaa evankeliumia ja jakaa kristillistä kirjallisuutta tiiminsä kanssa muun muassa toreilla. Hänellä on myös käytössä kookas pakettiauto, joka pysähtyy säännölliesti 16 Ranskan kaupungin torille. 

Miika Huotari toimii lähetystyössä Espanjassa. Miika ja Tuija Huotari ovat tyttäriensä Hillan, Helmin ja Tildan kanssa Espanjan San Javierissa nuoren suomalaisen lähetystyön tuloksena syntyneen seurakunnan palveluksessa. Seurakuntatyön ytimessä on evankeliointi, opetuslapseuttaminen ja paikallisten johtajien nostaminen. Tavoittavan työn kohderyhminä ovat erityisesti lapset ja seudun muslimit. Tavoitteena on seurakunnan kansallistaminen.

Tuemme säännöllisesti Fida internationalin ja Avainmedian kautta tehtävää lähetystyötä.