LASTENLEIRIT

Seuraava lastenleirimme on koulujen talvilomalla 22.-25.2. 2018

Ilmoittautuminen talvileirille on päättynyt! 

Lisätietoja antaa Tuula Suominen, p. 050 342 6802

Muistithan maksaa leirimaksun! Leirimaksu 30€/lapsi suoritetaan tilille FI74 2071 1800 0763 56. Saajaksi merkitään Salon Helluntaiherätys ry/nuorisojaosto ja viitteeksi merkitään leirimaksu/lapsen nimi.

Ota valokuva suoritetusta maksusta tietokoneen näytöltä tai tulosta kuitti. Lähetä kuva maksusta osoitteeseen nuorisotyontekija@salonhelluntaisrk.fi tai tuo kuitti mukanasi lähtöpäivänä ja anna ohjaajille. 


Leiri on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille lapsille.

Leirille tarvitset mukaan lakanat tai makuupussin, lämpimät ja mielellään sateenpitävät ulkoiluvaatteet, kahdet ulkokengät (huomaa märät kelit), villasukat tai sisätossut, hygieniatarvikkeet, mahdolliset lääkkeet, pyyhe ja halutessasi uikkarit, taskulamppu, Raamattu, muistiinpanovälineet ja mahdollisesti muutama euro kanttiinirahaa. 

Kännykät tulee pitää majoitustiloissa. Ohjaajilla on oikeus ottaa puhelin säilytykseen, jos se haittaa osallistumista. Emme vastaa vastoin ohjeita käytetyn tavaran rikkoutumisesta. 

Leirillä toimitaan kristillisten arvojen mukaisesti. 


Viime vuosina kelit ovat olleet hyvin märät, joten vanhemmat huomioikaa erityisesti asialliset ulkovaatteet/kengät ja myös ulkovaatteiden vaihtomahdollisuus!!