SANA SINULLE

Voit myös katsella Sana Sinulle kanavaa Youtubessa

Muita

05.08.2023

Luukkaan evankeliumissa, luvussa kymmenen, mainitaan kuinka Jeesus valitsi: "Seitsemänkymmentä muuta ja lähetti heidät kaksittain edellänsä jokaiseen kaupunkiin ja paikkaan, jonne hän itse aikoi mennä". Heidät lähetettiin työhön Herralle kuuluvaan elonkorjuuseen.

Ympärillämme oleva luomakunta kertoo sanatonta kieltään Jumalan suuruudesta ja ihmeellisestä luomisvoimasta. On yllättävää, että kaikki ihmiset eivät havaitse luomakunnassa Jumalan suuruutta ja viisautta.

Viime viikolla tulin kotiin Australiasta. Odottaessani koneen lähtöä Brisbanen lentokentällä päätin pistäytyä hiljentymishuoneessa. Ohje seinällä oli "Prayer room".

Sama toistui jälleen kuluvana kesänä. Lapsena keräsin keväisin kotiin kauniita luonnon kukkia. Äidille veimme valkovuokkoja. Kesällä vuorossa olivat kukkivat sireenin oksat. Niistä tuli voimakas tuoksu.

Astuessani pihalle kuuluu lähes joka suunnasta linnunpoikasten ääniä. Osa poikasista on vielä sisällä pöntöissä. Toiset poikaset ovat niin kookkaita, että ne kurkistelevat ulos lentoaukosta. Niiden ääni voimistuu ja suu avautuu nopeasti niiden havaitessa, että ruokaa on tulossa. Yllättävän nopeasti poikaset kasvavat ja lentävät lähipuihin. Ruuan...

Toukokuun 23. päivä alkoi pihamme valkeakuula- omenapuu kukkia. Olimme iloisia sillä kukat ovat kauniita. Menin usean kerran puun lähelle ja kuuntelin ja katselin ovatko pölyttäjät paikalla. Hienoa, surinaa kuului ja pölyttäjillä oli kiire. Viime vuonna emme saaneet hyvä satoa. Tänä kesänä varmaan saamme hyvän sadon.

Pihamme omenapuu Perttelissä aloitti kukintansa tiistaina 23. toukokuuta. Aikaisemmin oli kukassa sen vieressä kasvava luumupuu. Kukkasia oli runsaasti ja myös pölyttäjiä. Saattaa olla, että tulee hyvä luumusato. Omenapuun kukinta jatkuu ja ilmat näyttävät olevan suosiolliset kukinnalle. Viime vuonna omenia tuli kookkaasta puusta vain alle...

Onnellisuus

17.04.2023

Miksi nykyisin on niin paljon onnettomia ihmisiä? Psalmissa 73 kirjoittaja toteaa: "Minun onneni on olla Jumalaa lähellä." Miksi on onnettomia ihmisiä kaikkialla ympärillämme? On paljon ihmisiä, jotka eivät ole lähellä Jumalaa. Siksi on onnettomia ihmisiä. Onnelliset ihmiset ovat lähellä Jumalaa.